MDA-Micro Dermabrasion.

Diamond Dermabrasion :

Med diamantmunstycket peelar vi bort döda hudceller och förhårdnader, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Döda hudceller och rester sugs samtidigt upp med vakuum.

Ultraljudsbehandling :

Här arbetar vi med vibrationer(1MHZ svängningar per sekund)för att öka hudens genomträngning, stimulera kollagenbildningen, och reducera finare rynkor och linjer. Behandlingen har en lyftande effekt, ökar blodcirkulationen, muskelavslappning och nedbrytning av celluliter.

Du får helt enkelt ett yngre och hälsosammare utseende.

Ultraljudet är ett mycket effektivt sätt att få t.ex. ett serum att verkligen tränga in på djupet.
Efter en slipning efterbehandlar vi med ett lämpligt preparat som lugnar, återfuktar och läker huden.

Skin Scrubbing – Djuprengöring :

En djuprengöring som tvingar upp smuts och döda hudceller upp till ytan med hjälp pulser på 28 kHz. Metoden är speciellt lämplig för känslig hud som inte tål manuell portömning.


Hot & Cold :

Den värmande behandlingen är till för att öppna porerna för en effektivare rengöring och för att öka effekten av värmekrävande masker.Denna kylande behandling är speciellt utformad för att lugna, kyla ner huden och stänga porerna efter en peeling.

Photon :

Photonfunktionen använder sig av färgat ljus (7 olika!!!) för att förbättra hudens kondition. Funktionen är idealisk för reducering av inflammationer som acne, pigmentförändringar och för att stimulera cell reproduktionen. En mikroelektrisk ström ger samtidigt en uppstramande effekt. Skin Fitness.

 

Kom in eller ring för konsultation eller om du har några frågor......