KEMISK PEELING 


Kemisk peeling är ett samlingsnamn för en mängd oliks behandlingar. Gemensamt för dem alla är att aktiva ämnen av olika slag läggs på huden för att föryngra och förbättra den..


Varje dag så bildas det tusentals nya hudceller på vår hudyta. Dom gamla hudcellerna stöts bort och ersätts med nybildade hudceller. I samband med hudens åldrande så blir denna process långsammare. Huden blir då tjockare, grovare, trött och livlös och bruna fläckar, grova porer och fina linjer uppträder. Kemiska peelingar förhindrar denna långsamma process och huden förblir ung och frisk!

 

AGERA RX PEELS


Dessa peelingbehandlingar är ett stort framsteg för behandling av hudens åldrande, acne och oönskad pigmentering. De kräver ingen återhämtningstid och ger synliga resultat utan fjällning, rodnad och irritation. För allra bästa resultat skall rekommenderade hudvårdsprodukter användas hemma för att maximera och förstärka resultatet av peelingarna!


Peelingbehandlingarna mot åldrande stimulerar cellerna på djupet så huden får ett fastare, slätare utseende med härlig lyster!


Peelingbehandlingarna mot acne tar snabbt kontrollen över bakterien och minskar risken för ärr. Produkterna hjälper även mot tilltäppta porer och rodnad som ofta ses vid acnedrabbad hud!


Peelingbehandlingarna mot pigmentfläckar tränger ner i hudens pigmentceller och tonar skonsamt men effektivt ner det missfärgade området och ger en jämnare hudfärg!