UNIVERSAL CONTOUR WRAP - Nu i Sverige!

Universal Contour Wrap, UCW, är behandlingen som gör att Du minskar minst 15 cm på 2 timmar.

Den perfekta lösningen när Du önskar ett snabbt och bestående resultat!

Med hjälp av varma, mineralrika bandage garanterar vi att Du minskar minst 15 cm under Din första behandling och att effekten varar i minst 30 dagar. Emellertid så är den genomsnittliga minskningen cirka 20-45 cm! Om vi mot förmodan inte kan få Dig att minska minst 15 cm, betalar Du inget för behandlingen! Detta gäller Din första behandling med UCW och att Du har ett överskott på slaggprodukter.

Dr. Richard Strem, USA, har utvecklat UCW efter 12 års studier på njurpatienter. Han upptäckte under studiens gång att patienterna minskade i storlek.

Det inspirerade honom att göra lersammansättningen så optimal som möjligt för att kunna reducera bindvävens slaggproduktsinnehåll. Detta tillsammans med en god teknik när det gäller bandageringen gör UCW oslagbart. UCW har nu funnits i sin nuvarande form i 18 år på den internationella marknaden och succén är enorm i världen på grund av dess garanti.

 

Kroppen har själv förmågan att göra sig av med slaggprodukter och gifter, men en liten mängd stannar kvar i vätskan mellan cellerna. Genom intag av koffein, salt, socker, kolsyra, friterad mat och cigaretter etc. samlas det ett överskott i bindväven.

Om du lever sunt och inte bor intill en hårt trafikerad väg så brukar man inte ha samlat på sig så mycket slaggprodukter,men om du äter mycket fet och friterad mat, röker eller på annat sätt missköter din hälsa så minskar du mer eftersom du också har mer slaggprodukter.

De varma, mineralrika bandagen påverkar inte Din fettväv eller muskulatur. Detta innebär att Du inte går ner i vikt av behandlingen. Minskningen av omfång av huden orsakas inte av vätskeförlust, tvärtom.

UCW fungerar inte bara som en detox behandling som är bra för alla, kvinnor som män, utan har även följande egenskaper:
Peelar och rengör Din hud. Din hud är ren och mjuk direkt efter behandlingen, Du behöver inte duscha efteråt.

Perfekt för Dig med Psoriasis eller eksem på kroppen eftersom leran även har en läkande effekt.
Mjukgör och skulpterar Din kropp.
Stramar upp Din hud efter graviditet, viktnedgång eller efter kosmetisk kirurgi t.ex. fettsugning.

Det tar 30 minuter att bli bandagerad och därefter vilar Du 60 minuter.

 

Kom in eller ring för gratis konsultation......

 

Länk till video på Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=ZIM62KnwfQU

Länk till video på TV4 : http://www.tv4.se/1.1654443/2010/05/26/minska_midjemattet_med_lera