Biolight

Biolight är en revolutionerande svensk uppfinning för behandling av människor och djur. Instrumentet har program för sårläkning, brännskador, tennisarmbåge, muskelinflammationer, whiplash, tandlossning och dränering.
 

Organisation med lång erfarenhet.


Biolight, med huvudkontor i Stockholm och med kontor i Sävedalen utanför Göteborg, har idag sex erfarna medarbetare. Kommersialisering har påbörjats inom tre applikationsområden.

Inom de humana vårdapplikationerna fokuserar Bolaget alltjämt på sårläkning. En viktig aktivitet är för närvarande genomförandet av en klinisk studie på diabetiska sår.

Om resultaten från studien överensstämmer med resultaten från tidigare vetenskapliga sårstudier samt med preliminära resultat från diabetesområdet, torde detta vara tillräckligt för att en snabb penetration av området ska möjliggöras.

Inom hästsportområdet ökar antalet användare snabbt. Inom området används ett stort antal mederna biofysiskt baserade behandlingsmetoder. Enligt många användare uppvisar Biolight en starkare positiv effekt än övriga behandlingsmetoder i samband med läkning av en rad olika skador.

Inom estetikområdet har Bolaget under det senaste året genomfört kliniska tester med specifika behandlingsprogram för bland annat Akne Vulgaris med synnerligen lovande resultat.

Biolight AB har utvecklat en effektiv, smärtfri och säker metod, Biolight®, för snabbare läkning av sår. Fördelarna har bevisats i vetenskapliga studier och en rad kliniska undersökningar.
Genom att använda Biolight® kan följande uppnås:

  • Smärtfri och snabbare läkning av sår och andra inflammatoriska tillstånd
  • Skade- och rehabiliteringstiden nedkortas
  • Fysisk belastning av olika muskelgrupper underlättas
  • Riskerna för komplikationer minskas avsevärt
  • En påtaglig smärtdämpning uppnås i många fall

Länk : www.biolight.se

Behandlingarna utförs av Anna Gunnarsson