Övriga produkter.


Acai Juice.

Açaí (Euterpe oleracea).


Är en gömfröväxt från flera olika palmer i palmsläktet med den mörklila stenfrukten. Det finns omkring 2,600 palmarter i världen och endast ettfåtal bär frukter. Palmerna blir 15 till 30 meter höga och Açaí växer på grenar om upp till 800 bär i varje klase. Frukten som är ca 2,5 cm i diameter består till 85% av en kärna som avlägsnas vid pulpning och nerfrysning. Açaí innehåller alla B-vitaminer, vitamin A, E samt omega 3, 6 och 9. Ett högt naturligt innehåll av de viktigaste mineralerna och många polyfenoler finns också närvarande i frukten. Açaí har en metallisk blåbär/chokladsmak. Många pågående studier genomförs om fruktens potenta förmåga att hjälpa kroppens naturliga försvar.

I kategorin för Superfrukter så finns det många kända och en antal mindre kända frukter för västvärlden. I en sammanställning så möjliggör vi för dig att välja bland de “underverk” som naturen har gett oss. På Ekofrukt har vi som målsättning att leverera de bästa, ekologiska och organiskt odlade extraordinära “superfrukter". En ren njutning, utan tillsatser av konserverande ämnen eller socker - naturlig njutning!

En studie om Açaí och cancer finner du här!

Du finner en total grundläggande studie om Acai här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Crackling Gel.

QC Crackling - Desinficerande gelémousse.

QC Crackling desinficerande gelémousse är ett måste för alla vid alla tillfällen. Ett tryck, en mandels storlek, smörjs in i händerna med ett smattrande ljud, där av namnet. Händerna blir härligt mjuka, lena och rena. QC Crackling är också perfekt för att rena redskap vid behandlingar eftersom den dödar alla bakterier. Kan även användas på fötterna och hjälper till att läka småsår och sprickor. QC Crackling finns helt utan doft eller med underbar doft av melon.

 

Det är mellan våra händer som sjukdomar framförallt sprids!

Ett måste i förkylnings-, influensa- och vinterkräksjuka- tider då handhygien är A och O för att hålla sig frisk. QC Crackling bör alltid finnas till hands när det saknas tillgång till tvål och vatten.

Glöm inte att skaka flaskan ordentligt första gången.


Ronfnyl - antisnarkspray.

Ronfnyl - förebygger och minskar snarkningar!

- För dig som lider av snarkproblem.

Ronfnyl förebygger och minskar snarkningar. Ronfnyl innehåller naturlig polysackarid som drar åt sig vätska och därmed fuktar och smörjer slemhinnan i näsa och svalg. Luften strömmar nu över dessa vävnader utan att vibrationer uppkommer och snarkningarna minskar eller upphör.

Ronfnyl har dokumenterad effekt hos över 70% av de kroniska snarkarna.

Ronfnyl har inga oönskade effekter, ingen lokal slemhinneirritation, inga allergiska reaktioner, orsakar ingen brännande eller svidande känsla.

 

 

 


Öronljus.

PROBLEM MED ÖRONVAX. DÅLIG HÖRSEL, SUSNINGAR I ÖRONEN ELLER ONT I BIHÅLORNA? ÖRONLJUS KAN VARA LÖSNINGEN!! 

Den lugnande egenskapen hos öronljus fungerar på ren fysikalisk väg. Ett lätt undertryck (skorstenseffekten) i förening med luftvibrationerna i öronljuset tillföljd av lågans rörelse verkar som en mjuk massage för trumhinnan. Detta har en behaglig känsla av värme och en tryckutjämning som upplevs som befriande i området runt öron, bihålor och panna.

Denna effekt upplevs ofta subjektivt som en välgörande smärtlindring och tryckminskning, oftast redan omedelbart efter behandlingen. Vissa upplever en mer obehindrad näsandning och en förbättrad luktförmåga, även då personerna varit täppta eller förkylda.

NÄR ANVÄNDS ÖRONLJUS?

* RENGÖRING AV HÖRSELGÅNGARNA

* FÖR LINDRING OCH AVSLAPPNING

* VAXPROPPAR

* KRONISKA ÖRONINFLAMMATIONER

* HÖRSELNEDSÄTTNING

* LOCK FÖR ÖRONEN

* TINNITUS/ÖRONSUSNINGAR

* KLÅDA, IRRITATIONER, EKSEM I ÖRON OCH BIHÅLOR

* TRYCKREGLERAR VID HUVUDVÄRK, MIGRÄN OCH BIHÅLEINFLAMMATION