Restylane Skincare Products

Rengör din hud med omsorg.

Restylane Facial Cleanser rengör huden och tar bort smink skonsamt och effektivt, och gör din hy mjuk med bevarad lyster.

Varje gång du rengör din hud riskerar du att tvätta bort viktiga lipider (fetter), antioxidanter och olika vattenbindande substanser.För att bevara den naturliga balansen i huden är det viktigt att en rengöringsprodukt är så mild som möjligt.

Restylane® Facial Cleanser har skyddande organiska oljor och ceramider som gör din hud mjuk och len.

 

Skydda och vitalisera din hud.

Restylane Day Cream innehåller aktiva ingredienser som förbättrar hudens egen "avgiftningsförmåga" viket ger en frisk och mjuk hud.Eftersom den liknar huden hjälper den till att bygga upp din egen hudbarriär och skydda din hud från föroreningar och stress.

Med regelbunden användning återfår din hud sin naturliga balans och det märks i ökad återfuktning och en slät och vacker hy.

Återfå din huds naturliga hälsa.

Restylane® Night Cream är en fyllig mjukgörare för alla hudtyper.

Restylane Night Cream innehåller aktiva ingredienser som hjälper till att motverka huden åldringsprocess samtidigt som den bevarar den naturliga balansen i din hud. . Eftersom den liknar hudens struktur hjälper den till att bygga upp din skyddande hudbarriär samtidigt som den låter din hud andas och återhämta sig under natten.


Restylane Night Cream förhöjer naturliga funktioner i din hud inom så kort tid som fyra veckor. Resultatet är en mjuk vacker hud.

 

Minska dina rynkor och åldersfläckar.

Restylane® Night Serum är en mycket fyllig och aktiv mikroformulering.

Den unika formuleringen gör att du får en mycket bra spridning och penetration av aktiva ingredienser under natten.  Du kommer att märka en förbättrad återfuktning och fasthet i huden – vilket kommer att synas som en jämnare och slätare hud med en ökad lyster. Synliga resultat kan förväntas inom en månad.

Restylane Night Serum innehåller en hög dos av retinol i en stabil form som tas upp bra av huden. Retinol är en av de mest effektiva aktiva ingredienserna för att minska rynkor och åldersfläckar. Den motverkar också minskad elasticitet i huden.
Serumet innehåller även en hög dos av antioxidanter. Antioxidanter anses bidra till att sakta ner åldringsprocesser i kroppen.

 

Lugnar och lindrar.

Speciellt efter en skönhetsbehandling har Restylane Recover Cream en lugnande och lindrande effekt.

Estetiska behandlingar kan orsaka tillfällig obalans i huden. Restylane® Recover Cream liknar hudens struktur och kan därför återskapa balans och hälsa i din hud. Krämen täpper inte till utan den låter din hud andas under tiden den återhämtar sig från en behandling.

Restylane Recover Cream innehåller Arnika-extrakt vilket har egenskaper som lindrar inflammationsbesvär och hjälper till att minska svullnad och blåmärken. Extrakt från riskärnor bygger upp ett viktigt skydd av antioxidaner i det yttersta hudlagret.

 

Skyddar och återfuktar dina händer.

Restylane® Handkräm liknar hudens struktur och bygger upp din skyddsbarriär så att dina händer återfår sin naturliga mjukhet.

Restylane Hand Cream innehåller extrakt från riskärnor som i det yttersta hudlagret bygger upp ett viktigt lager av antioxidanter, så att dina händer hålls fuktade och mjuka.

 

Tekniken bakom Restylane :

Krämerna (Creamprodukterna) innehåller den patenterade stabiliserade hyaluronsyran som finns i Restylane och som har bäddats in i ett mycket speciellt nätverk av lipider. Den här unika kombinationen, som bara finns i Restylane Skincare, ger din hud ett mycket bra skydd och återfuktar den - så att din hy behåller sin lyster.

               http://www.restylane.se/