Medical Ear Piercing

Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och därför finns det all anledning att göra det riktigt. Blomdahl Medical Ear Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Med Blomdahl Medical Ear Piercing tar öronhåltagning ett stort steg framåt – öronhåltagning på ett säkrare sätt.

Maximal Hygien!

Den sterila, inkapslade kassetten ger maximalt infektionsskydd. Den del av instrumentet som på en gammaldags håltagningspistol griper om örsnibb efter örsnibb, på kund efter kund…. har ersatts av en steriliserad INKAPSLAD ENGÅNGSKASSETT.

Denna INKAPSLADE ENGÅNGSKASSETT innehåller ett sterilt håltagnings-örhänge och ett sterilt lås till en håltagning (inte till två som i många andra system). Kunden kan vara helt säker på att denna sterila engångskassett används endast till honom/henne och inte till någon annan kund. Maximalt skydd för den som får hål i örat!

Efter öronhåltagningen kapslas den förbrukade KASSETTEN in med en SKYDDSKÅPA innan den kastas. Denna SKYDDSKÅPA omsluter alla delar av KASSETTEN som har varit i kontakt med, eller i närheten av kundens öra. För den som utför håltagningen betyder detta att risken att komma i kontakt med kontaminerat material minimeras. Maximalt skydd för den som utför håltagningen!

Bästa läkningen!

Håltagningsörhängena i Blomdahl Medical Ear Piercing är inte bara vackra smycken - de är också utformade för att hålet skall läka på bästa sätt. De skiljer sig från "vanliga" örhängen på följande punkter:

  • Endast medicinska och hudvänliga material används. Därmed minimeras risken för allergiproblem.
  • De är mycket små och lätta. Medical Plastic håltagningsörhängen väger bara 1/5 av de traditionella håltagningsörhängena i stål.
  • Låset sitter alltid längst ut på örhänget. Därmed kommer luft till det nytagna hålet, vilket är viktigt för en bra läkning.
  • Låset kapslar in örhängets vassa spets så att inte spetsen irriterar eller skadar huden.
  • Örhänget är lite tjockare än vanliga örhängen. Det minskar risken för att det känsliga nytagna hålet skadas vid byte till andra örhängen efter läkningsperioden.
  • Örhänget finns i två längder.

 

Många barn vill ha hål i öronen!

Allt fler barn tar hål i öronen, och det sker i allt tidigare åldrar. Det gäller inte bara flickor, utan även pojkar. Därför har Blomdahl Medical utvecklat produkter som är speciellt lämpliga för öronhåltagning på barn.

Det borde vara självklart att barn skall slippa utsättas för
nickel. Medical Plastic från Blomdahl är världens enda
håltagningsörhänge med 0 % nickel och rekommenderas
därför till barn, men också till vuxna som vill ha ett riktigt hudvänligt alternativ.

                                                                                                                 

 

Skötselråd!

När du har tagit hål med Blomdahl Medical Ear Piercing skall du alltid få ett skriftligt skötselråd som vi har tagit fram tillsammans med våra medicinska rådgivare.

De tre nyckelorden för problemfri läkning är RENT, TORRT & LUFTIGT.

Klicka här för att hämta hem skötselrådet för ear piercing.

 

Välkommen in för mer information eller tidsbokning


 

 

 

Länk :

http://www.sv.blomdahl.com/