Produkter.

Exuviance Age Reverse BioActive Wash, 125 ml

För vem? Mogen hy.


Egenskaper: 

Ge din nya hudvårdsrutin en flygande start med den här krämiga rengöringsmoussen som innehåller en blandning av PHA, extrakt av aloe vera, ros, kamomill och gurka. Verkar varsamt exfolierande, stimulerar cellförnyelsen och förbättrar hudens struktur för att ge en fräch, ny hud. Den tvålfria sammansättningen rengör effektivt och avlägsnar makeup utan att irritera. Huden blir klar, slät och föberedd för övriga produkter från serien.


 

Exuviance Age Reverse Day Repair SPF 20 50g

För vem? Mogen hy
 

Egenskaper: 

Peptider, retinol och patenterad NeoGlucosamine samverkar effektivt för att öka cellförnyelsen, ge en fastare hud och släta ut rynkor inifrån och ut. Ojämn pigmentering och åldersfläckar minskas. Antioxidanter från granatäpple, A- och E-vitamin bekämpar fria radikaler och skyddar huden från de dagliga angreppen från miljön. Resultatet är synbart finare hudstruktur, en jämn, strålande och ungdomlig hy!

 

Exuviance Age Reverse Eye Contour 15g

För vem? Mogen hy

Egenskaper:

Få klarare och ungdomligare ögonkontur med denna allsidiga formula som korrigerar de främsta tecknen på åldrande i ögonområdet. Peptider ger fastare hudstruktur. Patenterad maltobioniska syra samt PHA gör kråksparkar mindre framträdande, stärker hudens skyddsbarriär och dörljer mörka ringar utan att irritera det känsliga området kring ögonen. Koffein minskar svullnader. Kamomill och ginseng fräschar upp och hyaluronsyra gör huden mjuk och smidig.

 

Exuviance Age Reverse Night Lift 50g

För vem? Mogen hy

Egenskaper: Intensifierar hudens naturliga reparationscykel med denna unika nattkräm som motverkar hudens åldrande. Krämen gör huden fastare och slätare medan du sover. Ett trippelverkande komplex med peptider, AHA och PHA stimulerar kollagenproduktionen och stärker hudens underliggande struktur. Vindruvskärnextrakt, E-vitamin och bärextrakt verkar på bred front för att neutralisera fria radikaler. Dessutom stärks hudens skyddsbärriär och gör den mindre mottaglig dör daglig miljöpåverkan.

Test visar att huden blir 97% förbättrad och fräschare efter 4 veckors användning.
Huden blir även 93% fastare.
 

Exuviance Blemish Treatment Gel

Beskrivning:

En fettfri ansiktsgel som har skapats för att motverka akne och skönhetsfläckar på huden. Ger fet hy och hy med en tendens till akne ett jämnare och klarare utseende.

Egenskaper:

En effektiv gel lämplig för alla hudtyper. Motverkar akne och och bleker skönhetsfläckar samt förbättrar hudens struktur och generella struktur. Blemish Treatment Gel bör ej användas i samband med graviditet.
 

Exuviance Brightening Bionic Eye Creme 15 g

För vem? Passar alla hudtyper.

Egenskaper: Upplev ljusare och mer ungdomliga ögon med revolutionerande Brightening Bionic Eye Creme. Ögoncremen verkar effektivt på mörka ringar under ögonen, fina linjer och rynkor samt svullnader.

Pro-vitamin A och kraftfulla Polyhydroxy-syror (PHA) med antiage-effekt minskar uppkomsten av "kråkfötter" och rynkor kring ögonen, Gurkextrakt lugnar och minskar uppkomsten av svullna ögon. 

 

Exuviance Clarifying Cleanser

Denna milda, fuktgivande löddrande rengöringslotion innehåller fyra procent glukonolakton som är en patenterad polihydroxisyra (PHA), antibakteriellt triklosan och lindrande botanisk kamomill.

Egenskaper: Innehåller en unik kombination av mild, mycket fuktgivande PHA och ett bredspektrigt antibakteriellt ämne som hjälper till att rengöra och återställa fuktbalansen hos den mest ömtåliga hyn utan att göra den torr. Cremen vårdar hyn och ger den en ren och mjuk känsla. Används två gånger dagligen. Idealisk för användning till torr hy eller fet/aknebenägen hy samt till hy med andra åkommor som irriteras av tvål och andra rengöringscremer. Produkten innehåller inte tvål eller parfym. Den antibakteriella produkten hjälper till att minska de bakterier som kan vara till skada för hyn

Exuviance Clarifying Solution

Särskilt framtagen för dig med fet hy som är benägen att få akne. Det här ansiktsvattnet hjälper till att rengöra den feta huden från fetter och andra lipider. Resultatet blir ren, fräsch hy. Används regelbundet för att få en hy som ser sundare ut och som får hjälp att bibehålla ett ungdomligt utseende.

 

•Sammansättningen innehåller 8 % AHA:er
•Parfymfri
•Dermatologiskt utvecklad

Användning: Applicera två gånger dagligen med fingertopparna eller en bomullstuss på ansikte, hals, bröst och rygg samt andra angripna områden. Vi rekommenderar att du avslutar med fuktcreme som innehåller solskyddsfaktor
 

Exuviance Concealer Light

Concealer som ger fukt och korrigerar skönhetsfläckar, täcker mörka ringar runt ögonen, blemmor och åldersfläckar. Ger täckning hela dagen.

Exuviance Concealer Mahogany

Concealer som ger fukt och korrigerar skönhetsfläckar, täcker mörka ringar runt ögonen, blemmor och åldersfläckar. Ger täckning hela dagen.

Exuviance Concealer Sand

Concealer som ger fukt och korrigerar skönhetsfläckar, täcker mörka ringar runt ögonen, blemmor och åldersfläckar. Ger täckning hela dagen.

Exuviance Essential Daily Defense Creme Spf 15

Daglig, grundläggande hudvård för normal till torr hud. En fuktrik sammansättning som är förstärkt med multiantioxidanter och solfilter. Cremen har utvecklats för att skydda huden mot skadliga faktorer i den omgivande miljön. Naturliga cellnäringsämnen, fuktighetsbevarande medel och växtämnen ger en fantastisk fukttillförsel. Sammansättningen innehåller en unik kombination av poly- och alfahydroxisyror som verkar hela dagen. Förekomsten av fina linjer och rynkor minskas och huden blir slätare.

Egenskaper: En poly- och alfahydroxisyracreme med skyddande antioxidanter, solfilter och vårdande växtämnen i en sammansättningsom används till daglig vård av normal till torr, icke-känslig hud.
 

Exuviance SkinRise Bionic Tonic Pads

En kraftfullt sammandragande, fuktgivande, antioxiderande och anti-åldrande produkt förstärkt med tekniskt avancerade ingredienser såsom glukonoheptonolakton, för att förbättra hudens klarhet och lenhet samt för att ge en sund och strålande hud.

Egenskaper: Sammansättningen innehåller en blandning av polyhydroxisyror som innehåller fler hydroxigrupper och därför binder vatten bättre. Återfuktar huden och har anti-åldrande och hudvårdande effekt.
 

Exuviance Evening Restorative Complex

Skäm bort huden om natten med en patenterad polyhydroxisyra i kombination med näringsrika fuktgivande ämnen, vitaminer, oundgängliga lipider och växtämnen som har en lindrande inverkan på stressad hud. Denna mycket näringsrika creme har en dämpad blå nyans och en läcker äpple-/citrusdoft.

Egenskaper: En mycket effektiv creme för alla hudtyper. Den återuppbygger huden och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor medan du sover.
 

Exuviance Eye Pads 4 par pads

För vem? Passar alla hudtyper

Egenskaper: Exuviance fantastiska ögonpads minimerar rynkor och fina linjer under ögonen. Ge dina ögon denna behandling en gång i veckan och använd Exuviance ögonkräm morgon och kväll, så får Du de vackra ögon Du förtjänar!

Storlek: 8 st ögonpads för 4 st behandlingar

 

 

Exuviance Gentle Cleansing Creme

Kliniskt utvecklad rengöringscreme med en unik polyhydroxisyra. Används för att varsamt avlägsna spår av makeup samt smuts och fett från huden. Gör din hud ren, mjuk och len. Är förpackad i en frostad plastflaska med pump för att underlätta dosering.

Egenskaper: En mild rengöringscreme för känsliga hudtyper.
 

Exuviance Heel Repair

Denna avancerade creme innehåller en exklusiv blandning av AHA och PHA samt vitamin E i en specialutvecklad formula för att milt men effektivt exfoliera och reparera torr och även sprucken samt hård hud på fötterna. Krämen är parfymfri och passar även den mest känsliga huden. Kan med fördel också användas på andra utsatta områden, som t ex armbågar och knän.

Egenskaper: En mycket effektiv creme speciellt utvecklad för torr, sprucken och hård hud på framförallt fötter. Vid regelbunden användning blir huden mjukare, jämnare och smidigare.

 

Exuviance Hydrating Eye Complex

Sammansättning med näringsrika, mjukgörande och fuktgivande ämnen, antioxidanter, multivitaminer, oundgängliga lipider och växtämnen som verkar lindrande på det känsliga hudområdet kring ögonen och motverkar tecken på åldrande. Har en mycket lätt konsistens. Ögoncremen är föpackad i en tub och inte i en burk som bilden visar.

Egenskaper: En creme, lämplig för alla hudtyper, speciellt skapad för att ge lindring åt det känsliga hudområdet kring ögonen. Resultatet blir en hud med yngre, slätare och mer spänstig utstrålning.
 

Exuviance Hydrating Hand and Body Lotion

Tillför fukt och verkar närande på torr, narig hud. Sammansättning med en patenterad polyhydroxisyra, trippelantioxidanter samt A- och E-vitamin som mjukt exfolierar huden, gör den mjukare och jämnare samt förbättrar dess generella struktur och färg. Kliniskt utvecklad, vilket garanterar en långtidsverkande fukttillförsel. Mild äpple-/citrusdoft.

Exuviance Matte Perfection 30 g

För vem? Blank och fet hud

En lätt, oljefri gel som balanserar blank och fet hud och ger en omedelbar matt effekt. Gelen absorberar överskottsfett och minimerar porerna. Huden blir mjuk, smidig och matt. Sammansatt med Mandelic Acid, en naturligt förekommande AHA, som kontrollerar överskottsfett och mjukgör. Gluconolactone, en PHA, ger jämnare hudton, minimerar porer och har antioxiderande effekt. Bidrar också till att minimera fina linjer och rynkor. Förpackad i praktisk pumpflaska.